GYIK

Miről szól a tábor?

A tábor lényege a színvonalas zeneoktatás. Szeretnénk a táborozókat minél több zenei műfajjal megismertetni. A résztvevők gyarapíthatják művészeti ismereteiket, szakmai tapasztalatot szerezhetnek a workshopok, beszélgetések, illetve este a táborban rendezett élő koncertek folyamán. Alkalmuk nyílik új kapcsolatokat kialakítani, szórakozni. Mindenki ízlésének és tudásszintjének megfelelően tanulhat zenét (rockot, bluest, jazzt, klasszikusgitárt, basszusgitárt, dobot vagy éneket).

 

Mit kell tudni a helyszínről?

A Bogdán a Görgényi havasok lábánál Parajdtól 15 kilométerre található. A főútról táblák jelzik az 1,5 km hosszú erdei utat, ami tavasztól őszig bármilyen személygépkocsival járható.

A Menedékház 1240 méter magasan található. Az út a ház előtti parkolóig vezet.

 

Milyenek a körülmények?

Minden tevékenység a tábor területén zajlik. A házban közös ebédlő, felszerelt konyha, nappali, 3 közös zuhanyzóegység és wc található. Van mobilhálózat, áram; laptopot, mobiltelefont lehet tölteni, viszont nem ajánlott nagy kapacitású gépeket használni (pl. hajvasaló, hajszárító stb.). Sátorozási lehetőség van a kijelölt helyen. Rossz idő esetén a sátorozók bevihetik a menedékházba a csomagjaikat. A helyszínre és körülményekre vonatkozó további információkért látogassátok meg szállásadóink honlapját: http://www.cabana-bogdan.ro/

 

Kik jelentkezhetnek?

A táborba bárki jelentkezhet, aki a tábor kezdetéig betölti 14. életévét. Az oktatás magyar, igény esetén román vagy angol nyelven folyik. Jelentkezési határidő augusztus 01 – a szabadon maradt helyek függvényében!

 

Van korhatár?

Alsó korhatár 14 év, a lényeg, hogy önellátó légy és tudj vigyázni magadra (természetesen a tábori doki, és a szervezők/tanárok segítségedre lehetnek, ha szükséges). Felső korhatár nincs.

 

Mit kell magammal vinnem?

Kottafüzetet, írószert, esetleg cserehúrokat, és jó, ha nem felejted otthon a GITÁR-t… Ha elektromos hangszerrel rendelkezel, ajánlatos kábelt, effektet, erősítőt is hozni, bár ez nem kötelező.

Emellett élelmiszert, hálózsákot, törölközőt, szappant, fogkrémet, stb. – vagyis a tábor idejére szükséges felszerelést hozzatok magatokkal.

Idén nem lesz a közelben büfé, ezért javasoljuk, hogy igény szerint szerelkezzetek fel a szükséges fogyóeszközökkel – pzs, kóla, rágógumi… Amennyiben valami elfogy, semmi pánik, a pótlást meg lehet beszélni a tábor gondnokával.

 

Az étkezés hogy lesz megoldva?

Mindenki magának hoz élelmet, valamint tervezünk bográcsozást is. Az élelem tárolására rendelkezésünkre áll hűtőszekrény és kamra.

 

Sátorozási lehetőség van?

Van. A résztvevők biztosítják maguknak a sátrat, ezt a tábor területén, erre kijelölt helyen húzhatják fel. A sátorban lakók rendelkezésére áll a benti fürdőszoba és a konyha.

 

Kell előleget küldenem?

Nem. A teljes összeget a táborba érkezésedkor kell kifizetned.

 

Mi van, ha nem tudok gitározni?

Ez ne tartson vissza! Kezdő csoport indul, amelyben elsajátíthatod a kellő tudást.

 

Hogy kell jelentkeznem?

A honlapon a Regisztráció címszóra kattints rá, majd kövesd az utasításokat.

Az alábbi űrlap kitöltésével feliratkozhatsz hírlevelünkre. A feliratkozásodat bármikor módosíthatod, illetve a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. Az e-mail címedet pedig természetesen senkinek nem adjuk ki.